Promoții și știri

STILI di VERTIGO de Antica Signoria

Semnele fluide, texturile văzute, liniile înfășurate și structurate, iluzia mișcării vine în viață într-un joc grafic elegant și enervant. Semnificația finisajului este combinată cu acoperirea perlată a suprafețelor: texturile NABUKALCANTARA, CREPE, JUTA, DENIM, DEVORE, FLAMMELIANEOTTOMAN, SHANTUNGSPIGATO – toate acoperirile sunt formate pe pereți într-o legătură armonioasă între lumină și formă.

Print Devore este una dintre cele mai fascinante și elegante din domeniul textilelor. Atunci când mistria trece prin perete, straturile transparente sunt create în același mod ca și pe țesătură prin îndepărtarea fibrelor. Rezultatul este un complot rafinat și puternic, dinamic în structură și stil.

Dungile orizontale dulci și nuanțele umbrite creează un efect decorativ cald și curge pe perete. Stilul Denim seamănă cu o piatră în designul său natural și se prezintă bine atât în ​​interiorul rustic, cât și în cel modern, datorită designului său.

Stilul real care seamănă cu o bandă de plăci de piatră; Detaliile verticale și nuanțele nuanțelor fac din FLAMME un stil natural și unic. Alegerea unui astfel de efect înseamnă înlocuirea unei pietre cu material decorativ, cu un rezultat original și absolut universal în orice interior.

Diferit, original, caracteristic, stilul LIANE (lianas) diferă în graficul său liniar și decisiv al liniilor verticale. Design complet modern, în stilul junglei, care încălzește pereții și transmite caracteristica exactă în interior. Atât nuanțele neutre, cât și cele saturate sunt capabile să ofere vene și să ofere designului trei dimensiuni.

Elementele geometrice ale lui Millerighe caracterizează stilul OTTOMAN. Un efect care necesită mâinile experimentate ale comandantului pentru un rezultat precis și elegant. OTTOMAN funcționează bine în culori bogate, unde culoarea completă accentuează designul său, creând un efect 3D cu un efect vizual foarte interesant.

Textura netedă și neregulată face SHANTUNG un finisaj sobru și delicat. Pereții par a fi moi și învelitori, iar desenul creează o mișcare ușoară și armonioasă pe suprafață. Efectul de matase SHANTUNG este obtinut mai ales atunci cand este umbrit in tonuri lucioase mat.

În natură, JUTA (jută) este o țesătură naturală, numită și «fibră de aur», pentru reflexiile ei strălucitoare. Textura intersectată și aspectul dur al pereților sunt legate de caracteristicile acestui material versatil și durabil. Originală în textura și deosebit de frumoasă în toate nuanțele naturale, stilul JUTA este de departe unul dintre cele mai sugestive din linia VERTIGO.

Un stil sobru, elegant, politicos, ALCANTARA (alcantara) conferă peretelui un efect ușor de peeling. Interiorul se încălzește și își formează caracterul, pe baza umbrei alese, culorile luminoase atenuează desenul, în timp ce culorile bogate îl îmbunătățesc. ALCANTARA este versiunea cea mai măsurată a VERTIGO, ușor de utilizat, delicată și rafinată în rezultatul final.

Datorită unui instrument special, mâna maestrului poate reproduce efectul pieii NABUK (nabuk) pe perete. Un design foarte elegant și personal care face suprafața moale și învelitoare și conferă mediului o atingere delicată.

Suprafața ondulată, granuloasă, în mișcare, seamănă cu mătasea CREPE încrețită. Stil etern, versatil și distinctiv, care este bine adaptat pentru o gamă largă de medii, de la școală rustică la modernă și chic. Delicat în nuanțe moi, stilul CREPE dobândește personalitate în cele mai sofisticate culori.

Stilul SPIGATO (twill) se referă la o țesătură diagonală cu straturi intercalate, al cărei design seamănă cu structura unei urechi de grâu. O structură care arată ca o piatră pe un perete, în special în culori calde și naturale.

Răspândiți produsul. Creat pe baza de emulsie acrilică în apă cu adaos de așchii de marmură de diferite mărimi și agenți de îngroșare de înaltă calitate. Culoarea de bază este albă, colorată de sistemul Speedy2.
Ambalare standard: 24 kg
Diluare: gata de utilizare
Consum: 1 metru pătrat într-un singur strat, 1/1,5 kg
Aplicație: spatula din oțel inoxidabil și o varietate de unelte pentru efecte decorative
FINISAJE – pentru a face acest strat exclusiv, pot fi folosite următoarele materiale decorative: CHIFFON, CHIC FINE, CHIC, CHIC METAL, TRESOR. VERTIGO colorată și finisaj.

Palette VERTIGO