Când vine vorba de transformarea și îmbunătățirea aspectului exterioarelor clădirilor, alegerea materialelor potrivite pentru finisaje este crucială. Compania noastră, «HomeDecor», vă oferă o gamă largă de opțiuni pentru finisajele exterioare, care vă vor ajuta să creați un exterior impresionant și atrăgător. În acest articol, vă prezentăm topul celor mai populare și apreciate materiale pentru finisaje exterioare oferite de «HomeDecor». Indiferent de stilul și preferințele dvs., veți găsi cu siguranță materialele perfecte pentru a vă transforma casa într-o operă de artă arhitecturală.

Tencuielile decorative pentru exterior sunt opțiunea ideală pentru a adăuga eleganță și rezistență fațadei casei dvs. Acestea sunt disponibile într-o varietate de finisaje și texturi, permițându-vă să creați un aspect unic și personalizat. Tencuielile decorative pentru exterior oferite de «HomeDecor» sunt rezistente la intemperii, radiații UV și fluctuații de temperatură, asigurându-vă că fațada clădirii dvs. va arăta impecabil de-a lungul timpului.

Avantajele tencuielilor decorative pentru fațade:

 • Imitarea precisă a pietrei naturale, aspect estetic atrăgător al finisajului, posibilitatea de a crea suprafețe de perete originale.
 • Acoperire durabilă și rezistentă capabilă să păstreze un aspect plăcut timp de decenii.
 • Rezistență la îngheț, variații de temperatură și expunerea la razele solare, prelungind durata de viață a tencuielii.
 • Izolare termică și fonică. Componentele amestecurilor asigură o izolare suplimentară, având un impact pozitiv asupra microclimatului în interiorul încăperii.
 • Permeabilitate la vapori, permitând o suprafață respirabilă și prevenind acumularea de umiditate și dezvoltarea mucegaiului.
 • Material ecologic, fără mirosuri specifice și substanțe toxice în compoziție.
 • Ușurința și simpla întreținere a suprafeței.

Tencuiala Travertin pentru Exterior

În lumea finisajelor exterioare, tencuiala travertin reprezintă o alegere excelentă pentru a crea un aspect impresionant și luxos. Cu o textură care imită cu fidelitate pietra naturală travertin, aceste tencuieli decorative pentru fațadă adaugă un farmec aparte și un nivel superior de rafinament designului casei dvs.

Travertinul este o piatră naturală de o frumusețe subtilă, cu o nuanță galben-pal, formată din tuf calcaros. A fost utilizată cu măiestrie în arhitectura încă din cele mai vechi timpuri, fiind prezentă în monumente celebre precum Colosseum-ul din Roma și Catedrala Sfântul Petru, și de aceea tencuiala travertin este adesea denumită “travertino romano”.

Materialul texturat “Travertin” reușește să combine armonios aspectul estetic cu calitățile durabile și rezistente necesare pentru finisarea exterioară. Este o alegere inspirată atunci când doriți să aduceți eleganță și rafinament în designul casei dvs., indiferent de stilul pe care-l preferați – de la un aspect clasic și distins, până la unul modern și sofisticat.

Oferindu-vă o paletă variată de efecte decorative, tencuiala travertin pentru exterior vă permite să adăugați personalitate și originalitate fațadei casei dvs. Puteți alege să obțineți aspectul pietrei naturale cu semnele timpului, cu ciobituri și imperfecțiuni care îi conferă un aer autentic și rustic. Sau puteți opta pentru aspectul rafinat al pietrei naturale romane, folosită în finisarea fațadelor încă din antichitate. Dacă preferați un aspect modern și contemporan, puteți alege variantele de travertin lustruit cu modele texturate elegante, precum “harta lumii” sau imitația de beton ultra-modern.

Tencuiala Stucco pentru Exterior

Cu siguranță, Stucco Naturale este unul dintre cele mai remarcabile materiale disponibile pe teritoriul Republicii Moldova, datorită texturii, aspectului general și senzației pe care le transmite. Efectul de piatră naturală cu străluciri aurii este în același timp nobil și natural, monumental și ușor. Recomandăm cu tărie acest material celor care apreciază energia naturală și autentică.

Tencuiala decorativă Stucco este folosită atât în interior, cât și în exterior. Portofoliul studioului “HomeDecor” cuprinde numeroase proiecte realizate cu acest material. Stucco s-a dovedit excelent în finisarea fațadelor și reprezintă o soluție de încredere pentru cei care adoptă tendințele eco în designul interior. Materialul se potrivește perfect cu lemnul, iuta, paiele, ceramica, lutul și elementele verzi. Este estetic plăcut, ecologic și ușor de întreținut.

a_stunning_building_facade_coated_with_travertin

Lucrări de Finisare Exterioară – transformă Aspectul Casei tale într-un mod Remarcabil

«HomeDecor» oferă servicii de finisare exterioară de înaltă calitate, asigurându-vă un aspect perfect pentru casa dumneavoastră. Echipa noastră de profesioniști experimentați vă garantează un finisaj impecabil. Vă punem la dispoziție o varietate de acoperiri și folosim tehnici avansate pentru a proteja fațada clădirii dumneavoastră în mod eficient și pe termen lung. Transformați-vă clădirea într-un loc atrăgător și modern, în timp ce o protejați de intemperii cu ajutorul serviciilor oferite de «HomeDecor». Aveți încredere în noi și vă garantăm satisfacție deplină!

Tencuiala Siliconică: Inovație și Calitate pentru Finisarea Fațadelor

Tencuiala siliconică a devenit o alegere tot mai populară în rândul finisatorilor, reprezentând o inovație deosebită în comparație cu materialele tradiționale. Cu o bază de rășini siliconice ce conferă proprietăți distincte, această tencuială se remarcă prin calitățile și caracteristicile sale de lucru.

FRATAZZATO SILICONIC

1 550.00 MDL

Tencuiala decorativa siliconica cu efect bob de orez.

Caracteristici: Este o tencuiala decorativa pe baza de rasini siliconice si silossanice, granule de marmura, nisip de siliciu si aditivi de inalta calitate care ii confera produsului urmatoarele calitati : excelenta hidofugacitate si adeziune la suport, respirabilitate optima si usurinta in aplicare.Domeniu de aplicare: Ideal pentru protectia si decorarea constructiilor civile si industriale, cladirilor considerate opera publice, suporturi din ciment, edificii istorice, etc.

Tencuiala decorativa siliconica FRATAZZATO SILICONIC, cu efectul său de finisaj  “bob de orez”, adaugă un aspect distinctiv și elegant fațadelor. Cu granule fine de marmură și o formulă pe bază de rășini siliconice și siloxanice, această tencuială oferă rezistență și durabilitate superioare.

Caracteristici și beneficii remarcabile:

 • Protecție durabilă: Tencuiala siliconică este rezistentă la factorii externi, precum radiațiile solare, intemperiile și umiditatea. Aceasta asigură o protecție eficientă pentru fațadele clădirilor pe termen lung, menținându-le aspectul estetic în timp.
 • Permeabilitate optimă: Datorită proprietăților sale speciale, tencuiala siliconică permite clădirilor să respire, prevenind acumularea de umiditate în interior și asigurând un mediu sănătos și confortabil.
 • Ușurință în aplicare și întreținere: Tencuiala siliconică se aplică cu ușurință și uniformitate pe suprafețele exterioare, oferind un finisaj neted și uniform. În plus, întreținerea sa este simplă și convenabilă, putând fi curățată cu ușurință prin spălare cu apă și săpun.
 • Aspect estetic atrăgător: Finisajul texturat al tencuielii siliconice conferă un aspect modern și elegant fațadelor. Variația subtilă a culorilor și texturilor adaugă un plus de valoare estetică clădirii, transformând-o într-un punct de atracție vizuală.

Tencuiala decorativă siliconică – o acoperire exterioară de înaltă calitate, dispune de numeroase avantaje față de alte amestecuri de tencuială pentru fațade. Prețul mai ridicat este justificat prin durabilitatea, o gamă largă de culori, rezistența și elasticitatea acoperirii.

Versatilitatea materialului și capacitatea sa de a se adera ferm la aproape orice suprafață îl fac cea mai potrivită opțiune pentru finisarea unei case după principiul “o dată și pentru totdeauna”.

Aplicarea compoziției necesită anumite abilități, dar, în caz de nevoie, se poate realiza chiar și de către persoane particulare. Rezultatul nu va dezamăgi în niciun caz, iar proprietățile utile ale materialului vor oferi clădirii un aspect elegant și protecție împotriva condițiilor atmosferice.

Tencuiala Decorativă Acrilică pentru Exterior

În fiecare anotimp, fațada casei Dvs. se confruntă cu diverse provocări, fiind expusă la intemperii, umezeală și factori externi. De aceea, este important să alegeți un produs de înaltă calitate care să ofere protecție și să aducă un plus de frumusețe exteriorului. Tencuiala decorativă acrilică pentru exterior este soluția ideală pentru a transforma aspectul fațadei casei Dvs. și a-i oferi un aspect atrăgător și rezistent în timp.

FRATAZZATO ACRILIC

999.00 MDL

Tencuiala decorativa acrilica pentru exterior pe baza de silicat de potasiu.

Caracteristici: Este un produs pe baza de rasini acrilice rezistente la exterior, cu bioxid de titan, bioxizi de siliciu, granule de marmura si aditivi de inalta calitate care ii confera produsului elasticitate, superlavabilitae, hidrofugacitate, usurinta in aplicare, precum si capacitatea de a ascunde imperfectiunile peretelui.Domeniu de aplicare: Este un produs specific pentru decorarea peretilor exteriori din ciment, beton, rigips si adeziv de polistiren.

Tencuiala decorativă acrilică FRATAZZATO ACRILIC este un produs de înaltă calitate, formulat pe baza de rășini acrilice rezistente la exterior, silicat de potasiu, bioxid de titan, bioxizi de siliciu, granule de marmură și aditivi de înaltă calitate. Această compoziție specială conferă tencuielii proprietăți excelente, precum:

 • Elasticitate: Tencuiala acrilică este flexibilă, ceea ce permite adaptarea la micile mișcări ale peretelui, evitând apariția fisurilor și desprinderilor.
 • Superlavabilitate: Suprafața tencuielii acrilice este ușor de curățat și rezistentă la murdărie, asigurând o păstrare îndelungată a aspectului estetic al peretelui.
 • Hidrofugitate: Datorită caracteristicilor sale hidrofuge, tencuiala acrilică respinge apa și împiedică pătrunderea acesteia în structura peretelui, protejând astfel suprafața de umezeală și deteriorare.
 • Ușurință în aplicare: Tencuiala acrilică se aplică ușor și uniform pe perete, asigurând un finisaj neted și estetic.
 • Ascunderea imperfectiunilor: Datorită granulelor de marmură și a texturii sale speciale, tencuiala acrilică Fratazzato are capacitatea de a ascunde micile imperfecțiuni ale peretelui, obținându-se astfel o suprafață uniformă și finisată.

GRAFFIATO ACRILIC

999.00 MDL

Tencuiala decorativa acrilica pentru exterior cu efect canelat.

Caracteristici: Este un produs formulat pe baza de rasini acrilice rezistente, special conceput pentru utilizare în mediul exterior, continand bioxid de titan, dioxid de siliciu si aditivi de înalta calitate, care confera produsului urmatoarele proprietați: elasticitate, rezistenta la spalare, hidrofugitate, precum și usurinta în aplicare.Domeniu de aplicare: Este un produs specific pentru decorarea peretilor exteriori din ciment, beton, rigips si adeziv de polistiren.

Tencuiala decorativă acrilică GRAFFIATO ACRILIC este un produs de înaltă calitate, formulat special pentru utilizarea în mediul exterior. Aceasta este realizată pe bază de rășini acrilice rezistente, conține bioxid de titan, dioxid de siliciu și aditivi de înaltă calitate, care conferă produsului următoarele caracteristici și beneficii:

 • Elasticitate: Tencuiala acrilică Graffiato este flexibilă și se adaptează la eventualele mișcări ale peretelui, evitând apariția fisurilor și desprinderilor în timp.
 • Rezistență la spălare: Suprafața tencuielii acrilice este rezistentă la acțiunea factorilor de mediu, precum apa, ploaia sau vântul, păstrându-și aspectul estetic în timp și reducând necesitatea curățării frecvente.
 • Hidrofugitate: Tencuiala acrilică Graffiato respinge apa și împiedică pătrunderea acesteia în structura peretelui, asigurând astfel o protecție eficientă împotriva umezelii și deteriorării.
 • Ușurință în aplicare: Tencuiala acrilică se aplică cu ușurință pe perete, permițând obținerea unui finisaj uniform și atrăgător. Efectul canelat adaugă un aspect texturat și interesant peretelui, contribuind la un design exterior deosebit.

Atât tencuiala decorativă acrilică Graffiato, cât și tencuiala decorativă acrilică Fratazzato sunt produse de înaltă calitate, concepute pentru a fi utilizate în mediul exterior. Ambele oferă caracteristici și beneficii excelente pentru decorarea și protejarea peretilor exteriori.

Tencuiala acrilică Graffiato se remarcă prin efectul său canelat, care adaugă un aspect texturat și interesant peretelui. Aceasta conferă elasticitate, rezistență la spălare și hidrofugitate, asigurând o protecție eficientă împotriva factorilor de mediu și menținându-și aspectul estetic în timp. Pe de altă parte, tencuiala acrilică Fratazzato se distinge prin capacitatea sa de a ascunde imperfectiunile peretelui, datorită granulelor de marmură și texturii sale speciale. Aceasta oferă elasticitate, superlavabilitate și hidrofugitate, asigurând o protecție eficientă împotriva umezelii și menținându-și aspectul estetic pe termen lung.

În concluzie, alegerea între Graffiato ACRILIC și Fratazzato ACRILIC depinde de preferințele și necesitățile individuale. Ambele tencuieli acrilice oferă rezultate excelente și contribuie la transformarea peretilor exteriori în opere de artă arhitecturală, adăugând frumusețe și protecție durabilă clădirilor.