Studio «Home Decor» lucrează timp de șase ani pe piața acoperirilor decorative. În acest timp am reușit să realizăm un decor decorativ în sute de case, apartamente, restaurante și multe alte spații rezidențiale și nerezidențiale. În același timp, maeștrii noștri au dobândit o vastă experiență în lucrul cu materiale decorative. În ciuda acestui fapt, vom continua să creștem nivelul profesional al angajaților noștri. Studiem noi tipuri de finisaje decorative, tehnologii de aplicare, încercăm să descoperim tot mai multe efecte noi.

Putem achiziționa și comanda aplicarea nu numai a acoperirilor decorative clasice italiene, dar și a celor moderne, cum ar fi betonul, metalele, șabloanele și multe altele. Merită menționat faptul că materialele cu care lucrăm au ​​trecut testul timpului.

Extinim în mod constant gama de materiale de finisaj, nu uităm să oferim clienților noștri servicii suplimentare. Produsele companiei sunt reprezentate în toate segmentele de prețuri: premium, mediu și accesibile pentru fiecare client. Produsele de înaltă calitate și o gamă largă de servicii oferă consumatorilor cea mai bună alegere pe piață.

O caracteristică distinctivă a companiei este specializarea în produse de lideri recunoscuți în producția de vopsele și tencuieli decorative și instrumente de vopsire: «Antica Signoria»«Vencolor»«Greendeco»«IVC»«ANZA»«Pavan» și «Marmorino Tools». Vopseaua pe care ați ales-o este imediat colorată pe echipamente moderne de nuanțare în oricare dintre cele 25.000 de culori, cu ventilatoare color și cataloage cu culori naturale preluate din cataloage de culoare din lume: EXTREME SELECTION, CENTRI STORICI, NCS EXTERIOR, COLLEZIONE HOME DECOR, IVC, SMALTI, SISTEMA TINTOMETRICO, INDUSTRAL, NCS INDEX 1950, TINTE RAL D2, PANTONE PAINTS + INTERIOR.

Partenerii noștri