Promoții și știri

Nouă provocare pentru Dumneavoastra «Marmorino Tools»

Lucrul pe o soluție individuală de proiectare va ajuta la crearea unor efecte decorative ale ipsosului și texturilor de perete. Instrumentul profesional propus va satisface cerințele celui mai sofisticat designer sau decorator și vă va permite să efectuați lucrări de finisare cât mai repede și mai eficient posibil. Cel mai important producător italian de unelte manuale pentru lucrări de construcție și finisare furnizează role de vopsire, bureți, mănuși, perii pentru efecte decorative pe suprafețe tencuite.

Istoria mărcii italiene în unelte manuale profesionale pentru construcții și decorațiuni, acum există un nou punct de reper în lumea decorării – acesta este «Marmorino Tools». Ne concentrăm și ne dedicăm pentru a realiza, dezvolta și îmbunătăți instrumentele specifice de finisare specifice, care pot face munca care vă face mândri în fiecare zi:

– gama vă permite să creați orice efecte decorative, de la simple la cele mai complexe, de la aurit și patali până la nebulozitate, la modelele de flori și mugurii de flori
– gama vă permite să emiteți materiale naturale: piele reptilă, piele de piele, piele de piele, piele de piele, piele de piele, piele de piele, țesături de mătase, mătase, kaki, granit, malachit, marmură etc.
– instrument util pentru restaurare

Spatula individuală Elite Pro – cel mai frumos instrument cu o furculiță din aliaj de aur și o lamă lustruită cu oglindă. Acesta este singurul instrument pe care îl puteți personaliza folosind gravura laser cu numele dvs., făcându-l chiar mai exclusiv și valoros.

ELITE PRO

Dimensiuni: 200х80 mm / 240х100 mm

  • Lamă din oțel inoxidabil lustruit din oglindă
  • Lamă trapezoidală cu marginile anti-alunecare
  • Lama fixă
  • Mâner ergonomic din cauciuc
  • Furcă de aur din aluminiu

Veneția – spatula din oțel inoxidabil de înaltă rezistență.

Spatula venețiană ajunge în fiecare colț: asigurați-vă că chiar și în cazul în care mistria nu poate trece, este așa!
Veți găsi că este important nu numai pentru tencuiala venețiană, ci și pentru versatilitatea. Poate fi folosit pentru a aplica o tencuiala pe o spatula, pentru a curata, rafina si fiabilitate pe toate tipurile de suprafete: nu va intrerupe niciodata intre plafoanele curbate si boltite.

Te poți mișca atât de ușor.
Manevrabilitatea traverselor venețiene vă va permite să vă mișcați liber, iar decorarea va fi doar o expresie a pasiunii voastre pure. În plus, conectorul în formă de clopot negru oferă o mai mare flexibilitate între mâner și lamă și nu vă va antrena încheietura mâinii.

Spatulul venețian este o unealtă pe care vă puteți baza întotdeauna: mânerul anti-alunecare ergonomic vă asigură o aderență puternică. Puteți să-l utilizați pentru curățarea, amestecarea produselor, tencuiala.
Un instrument multifuncțional pe care nu-l renunțați niciodată.

Maeștrii reali de artă facială iubesc efectele de finisare și frumusețea pe care numai tencuiala venețiană le poate oferi, dar știu și cât de important este acest lucru. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de uneltele potrivite: Mistria venețiană cu o lamă din oțel inoxidabil, dovedită și flexibilă, este instrumentul ideal pentru obținerea rezultatelor maxime.

Care sunt avantajele sale:

Lama din oțel inoxidabil

Lama flexibilă cu oglindă lustruită

Garantată lame de înaltă rezistență cu muchii ascuțite

Mâner ergonomic anti-alunecare din cauciuc

5 dimensiuni disponibile mm. 60 – 80 – 100 – 120 – 150

Suntem o companie istorică de familie, cu o inimă italiană de 100%, pentru a ține pasul cu tendințele internaționale. Deci, am început revoluția «Marmorino Tools» pentru a oferi un loc bine meritat în Decorare, dintre care Italia este cel mai înalt standard din întreaga lume.
Din acest motiv am început să dezvoltăm și să producem instrumente care pot fi un partener cu companii din tencuială de ipsos. «Marmorino Tools» este în permanență actualizată pentru a exprima frumusețea completă a produselor din ipsos și a le aduce la maximă rezistență. «Marmorino Tools» este nu numai aproape de nevoile voastre de muncă, ci și de întreaga lume, de patimile, dificultățile și visele voastre: pentru că știm că adevărații maeștri de predare a artei, lucrările și viața lor sunt fața noastră, mândria noastră.