Studio «Home Decor», care deține experiență cu lucrări decorative de finisare în diverse spații (apartamente, cafenele, spații de birouri, cluburi de noapte, restaurante, cabane, case de oraș etc.), folosind cele mai inovatoare tehnologii, acoperiri decorative – oferă toate instrumentele potrivite pentru vopsire, deoarece de mai mulți ani deja colaborează cu unul dintre cei mai importanți producători de scule din lume – ANZA.

Aceasta este o varietate de instrumente ușor de înțeles. ANZA produce perii, role și unelte pentru toate tipurile de lucrări de vopsire. Ele au cea mai largă gamă pe piață în favoarea pictorilor profesioniști. Sarcina constantă este de a facilita desenul, indiferent dacă sunteți un artist profesionist sau proprietar de acasă. Gestionat de această provocare, ANZA a devenit unul dintre cei mai importanți producători de instrumente de desenare din lume și cu un sortiment actualizat în mod constant. Ce le-a ajutat să dezvolte produse excelente.
Pictorii – profesioniștii prezintă cerințe mari și acest lucru este natural, trebuie să aibă instrumente de încredere. De aceea produsele noastre își găsesc calea spre inima lor. Un pictor profesionist adesea «simte»” instrumentul, bun sau nu.

Mai întâi de toate, este vorba de alegerea unui material astfel încât instrumentul să poată fi folosit din nou și din nou. Designul instrumentului vă oferă o senzație plăcută în mâini, încheieturi, spate și gât, chiar și după muncă. În cele din urmă, am ajuns la detalii, care sunt, de asemenea, esențiale. De exemplu, multe dintre periile noastre sunt echipate cu suporturi pe o găleată, cârlige pliabile și găuri de montare. Pe scurt, credem că pictorul este mai ușor de lucrat atunci când vă place instrumentul. Vizitați studioul nostru și experiența acestui sentiment.

Și în plus – adăugați mai multe culori la viața ta!
                                                                                                                                          ANZA, rezolvă aceste probleme din 1946!