Promoții și știri

SURPRINDE DE LA HOME DECOR

În perioada 5 octombrie – 8 noiembrie 2018, oricine este interesat de acoperirea decorativă și planifică reparația, raportăm o surpriză plăcută, vopselele și tencuielile decorative ale brandului “Antica Signoria” – !!! DISCOUNT 20% !!!, pentru toți vizitatorii salonului “HOME DECOR “, la adresa: strada Petru Rareș 37, or. Chișinău.

Producător: Italia

Produse: tencuiala decorativă și vopsea

Marca Antica Signoria (“Ant’ika Signor’ia”) a primit numele său din castelul florentin, construit în secolul al XV-lea. La începutul istoriei sale, castelul a fost reședința personală a unuia dintre descendenții faimoasei dinastii De Medici, iar în secolul al XIX-lea a fost ales pentru prima întâlnire a parlamentului italian. Antica Signoria se caracterizează prin politica de căutare continuă a noilor soluții în domeniul materialelor decorative, care sunt încorporate în noi colecții care alcătuiesc o gamă imensă de produse hipoalergenice fabricate din ingrediente naturale. Putem spune cu siguranță că tencuiala decorativă Antica Signoria a creat pentru interior, pretind a fi unică. Dezvoltarea brandului a permis crearea de colecții care au caracteristici unice, exprimate în efectele de decorare, atât de iubite de profesioniștii de pe piață și de cumpărătorii obișnuiți. De exemplu, efectul mamei de perle a colecției Tresòr, suprafața mată de matase a tencuielilor din colecția Plaisir, efectul suprafeței nisipului în tencuielile colecției Chic. Fiind prezentă pe piață timp de numai zece ani (din 2005), marca Antica Signoria a câștigat popularitate foarte largă și a câștigat inima consumatorilor în multe țări din întreaga lume. Trebuie remarcat faptul că producătorii mărcii Antica Signoria acordă o atenție deosebită problemelor de calitate și, prin urmare, toate produsele companiei sunt certificate ISO 9001 și ISO 14001, ceea ce înseamnă că produsele mărcii îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate și de mediu.

Și una dintre cele mai importante realizări ale mărcii Antica Signoria este prețurile rezonabile, cu cea mai înaltă calitate.