Reparația nu este un lucru ușor. Piața este pur și simplu suprasaturată cu o varietate de materiale individuale. Cum să fim, de unde să începem, aceasta este adevărata întrebare? Ar fi frumos să începeți cu o bază diferită de perspectivă veche, precum și rezistența la factori externi, cum ar fi o furtună de ploaie, un uragan sau un cutremur! Există întotdeauna o cale de ieșire – Microcement!

Datorită standardelor minimaliste, a practicanței și a tehnologiilor avansate care au venit din Europa, poziția actuală a ocupat un loc puternic în rangul de brutalitate și strălucire, un interior de designer care se dezvoltă rapid.

Acesta este un material proaspăt alcătuit din ciment, cuarț și polimeri diferiți, ceea ce îi permite să stăpânească orice suprafață de mai mulți ani, atât de mult încât planul tău să devină pur și simplu legat de acest tencuială.

Rezistența la umezeală este a doua creastă a microcementului, ceea ce îl face deosebit de bine față de alte tencuieli decorative. Baia, blatul de lucru din bucătărie, pereții exteriori, podelele din hol și nu numai, vor păstra același aspect după o utilizare repetată.

Microcement vizual, poate fi opac sau lucios, la alegerea ta.