«Vencolor» – este o companie cu peste 30 de ani de experiență în acest sector, născută în inima uneia dintre cele mai productive regiuni din Italia. De-a lungul multor ani, datorită pasiunii, creativității și îngrijirii atente pentru selectarea materiilor prime de înaltă calitate, gama de produse «Vencolor» sa extins considerabil, devenind un ghid pentru profesioniștii din acest sector. Arhitecții și designerii din întreaga lume au la dispoziție o panoramă de decor interior și exterior, precum și acoperitoare ideale pentru fațadele moderne și clădirile istorice.

Efectele texturilor fac posibilă transformarea suprafețelor într-un mod unic și surprinzător, care să permită imaginația. Abundența de culori și versatilitatea stilurilor sunt principiile fundamentale ale produselor «Vencolor». Materiale capabile să ofere soluții unice, inovatoare și eficiente, adaptate fiecărui client, în conformitate cu tendințele actuale ale pieței din lumea mobilierului, designului și arhitecturii.

Produse  «Vencolor»

Deși produsele în sine nu sunt cunoscute, planta în sine se transformă, să nu ne temem de cuvânt, o nouă etapă de evoluție, loialitate și concentrarea asupra clienților.

Catalogul include nu numai vopsele și tencuieli decorative. Timbrele disponibile în prezent:

–  MARMORINO Bellezza decorative

–  TRAVERTINO Eleganza e fascino

–  GRASSELLO Espressione dell’antichità

–  STUCCO VENCOLOR Frammenti di storia

–  PIETRA EMOTION L’effetto della pietra

–  MADRAPERLA LUX

–  SHARAZADE ARGENTO

–  SABBIA ARGENTO

–  ANTICO VENETO                                           

În detaliu vă puteți familiariza cu producția pe paginile site-ului nostru.